Русенец се оказа един от хората, хвърляли снежни топки по премиера

...
Русенец се оказа един от хората, хвърляли снежни топки по премиера
Коментари Харесай

Разбра се кой замери Кирил Петков със снежни топки на Шипка

Русенец се оказа един от хората, хвърляли снежни топки по премиера на Шипка по време на тържествата за Националния празник 3 март.

Привърженикът на партия „ Възраждане “ сам се е похвалил с дейностите си с пост в обществената мрежа.

Русенци, които познават мъжа като основател на благотворителни акции, са сюрпризирани от случилото се. Част от хората считат, че държанието му е в несъгласие с концепцията на помагаш на хора в потребност.

Именно П. И. дружно с другари от няколко години провежда акции „ Зарадвай възрастен в потребност “, като със събраните средства закупуват и разнасят хранителни артикули на хора в затруднено състояние, написа Русе медия.

Заради случая на Шипка министърът на транспорта Николай Събев обяви във Facebook, че е поискал оставката на шефа на НСО, защото чиновниците на НСО на място не са реагирали съответно и не са задържали причинителите.



Същото мнение изричат и последователи на премиера , съгласно които е трябвало НСО да се намеси, защото както са хвърляни снежни топки, по този начин е можело да хвърчат и камъни. А това към този момент би основало сериозна заплаха за присъстващите публични лица на церемонията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР